Existuje mnoho dôvodov, prečo je skvelé byť inštruktorom nordic walkingu

Pozitívny vplyv na zdravie 

Nordic walking je skvelý spôsob, ako zlepšiť zdravie a kondíciu ľudí. Pomáha pri spaľovaní kalórií, posilňuje svaly a zlepšuje kardiovaskulárne zdravie. Ako inštruktor nordic walkingu môžete ľuďom pomôcť dosiahnuť ich ciele v oblasti zdravia a kondície a zároveň im pomôcť cítiť sa lepšie.

Práca vonku

Nordic walking sa dá vykonávať vonku v prírode, čo je skvelý spôsob, ako si užiť čerstvý vzduch a slnečné svetlo. Ako inštruktor nordic walkingu budete môcť tráviť čas v prírode a zároveň robiť niečo, čo vás baví.

Spoločenský aspekt 

Nordic walking je skvelá aktivita pre ľudí všetkých vekových kategórií a úrovní kondície. Ako inštruktor nordic walkingu sa stretnete s rôznymi ľuďmi a pomôžete im spoznať sa navzájom. Môžete tiež viesť skupinové kurzy, ktoré vám umožnia budovať komunitu okolo nordic walkingu.

Odmena

Pomáhať ľuďom zlepšovať ich zdravie a kondíciu je veľmi obohacujúce. Ako inštruktor nordic walkingu budete mať možnosť vidieť, ako sa vaši študenti zlepšujú a dosahujú svoje ciele. Je to skvelý pocit vedieť, že ste im pomohli dosiahnuť niečo pozitívne.

Príležitosti na podnikanie

Ak máte záujem o podnikanie, môžete sa stať nezávislým inštruktorom nordic walkingu. Môžete viesť kurzy, ponúkať súkromné lekcie a predávať vybavenie nordic walkingu.

Kariérny rast

V oblasti nordic walkingu existuje mnoho príležitostí na kariérny rast. Môžete sa stať certifikovaným inštruktorom, trénerom alebo dokonca rozhodcom nordic walkingu. 

Okrem týchto všeobecných výhod môže byť práca inštruktora nordic walkingu obohacujúca aj z osobných dôvodov:

  • Môže vám to pomôcť zostať aktívnym a zdravými.
  • Naučíte sa nové zručnosti a vedomosti.
  • Získate pocit sebavedomia a sebauspokojenia.
  • Budete môcť zdieľať svoju vášeň pre nordic walking s ostatnými.

Máte záujem stať sa inštruktorom nordic walkingu a pomáhať ľuďom zlepšovať ich zdravie a kondíciu? Kontaktujte nás na https://sfnw.sk/kontakt a dozviete sa viac o našich kurzoch pre inštruktorov.